tiistai 13. syyskuuta 2016

Back in business


Jep, lähes kolme vuotta sitten kirjottelin tänne että tää oli tässä, eikä mulla oo motia tai aikaa 12 vuotiaana jo miltei aikuisena tänne kirjoitella. ( :D )
Noh, nyt insipislintu lenti yli ja melkeen hetken mielijohteesta päätin, että jospa nyt olisi aika kokeilla tän blogin eloon herättämistä uudelleen. Ja jippii, tässä sitä taas ollaan.
Muumi Rissalassa Huhtikuussa 2016
Mun hevoselämässä onkin kerennyt tapahtua vähän sitä sun tätä näiden vuosien aikana, hevosia on tullut ja mennyt. Silloin kun tänne aikoinaan kirjoittelin, blogin päätähtenä esiintyi Simply Different "Simppa". Ehkä vanhimmat sen muistavatkin ;D. Simppa onkin jo aikojen saatossa päässyt viettelemään ihania eläkepäiviä tuttuni ja kaverini Ilonan luokse, ja olen sitä siellä käynyt katsomassakin.
       Suurin muutos kuitenkin mun hevosrintamalla tapahtui hieman reilu puolisen vuotta takaperin. Päätin nimittäin vaihtaa tallia, joten sanoin heipat Vuorelalle ja suuntasinkin sitten Sorsasaloon. Tuolla olenkin nyt viime joulusta lähtien ratsastanut ja heppaillut, sekä viihtynyt tosi hyvin. Kisojakin on tullut ja mennyt, epäonnistumisineen ja onnistumisineen.

Muumi KuoR toukokuu 2016

Domino Tammikuu 2016


Norbi, kavereiden kesken Domino, on tumma huzulponiruuna, jonka kanssa ollaan nyt puolen vuoden aikana ruvettu tutustumaan ja treenailemaan. Ollaan keretty myös muutamissa kisoissa tämän herran kanssa pyörähtämään, muunmuassa Tuntsari-SM kisoissa käytiin nyt kesän lopulla hyppäämässä. 


Kesällä oltiinkin Kiian kanssa tallilla kaksi viikkoa leiriavustajina, ja siihen perään  oli vielä meidän oma valmennusleiri. Vietettiin tallilla siis lähes kolmeviikkoa putkeen, ja voin sanoa että hauskaa ainakin oli ! :D
Bagira leirillä
Dominon kanssa koulutreenejä isolla kentällä

Limppu Kesäkuu 2016

Jeps, tähän postaukseen tulikin vähän vähemmän tekstiä kuin kuvia, mutta eikös se niin mene että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa? Mä painunkin tästä nukkumaan ja kertaamaan matikan kokeeseen, kun pitäisi kai tässä se ysiluokka käydä.. Jotenkas uusia kuulumisia odotellessa ! 


- Iida






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitatahan mielipiteesi!
Otan vastaan niin risut kuin ruusutkin, mutta asiallisesti kiitos.