perjantai 16. syyskuuta 2016

Astetta vauhdikkaampi estetunti


Pyydän heti alkuun anteeksi postauksen kuvien laatua, en osaa oikeen käyttää mun kameraa enkä saa asetuksia säädettyä maneesiin sopiviksi :D

Eilen pääsin illasta taas parin viikon hyppytauon jälkeen vähän hyppäämään, itseni yllätykseksi Limpulla. Limpun kanssa ollaan monia kertoja koulua tuuppailtu, mutta aikaisemmin en ollut sillä hyppäämään päässyt. Voin vaan sanoa että ennakko-odotukset ei kyllä ollut kovin korkealla, ja jo ennen tuntia jännitin toosi paljon, mutta onneksi mun kaikki luulot oli vääriä !


Alkuverkkasin Limpun aika normaalisti, ja poni oli alussa tosi jännittyneen oloinen. Luultavastikkin johtui ihan siitä että itse olin niin jännittynyt tuolla selässä, enkä osannut oikeen pyytää mitään oikein. Taivuttelin Limppua paljon volteilla ja tein siirtymisiä, ja vähitellen homma rupesikin helpottumaan. Aloitettiin tulemalla muutaman kerran ympyrällä toisessa päässä olevaa pikkupystyä. Ensimmäisille hypyille en oikein nähnyt paikkaa, ja Limppu pääsi vähän rykäsemään, joten hypyt eivät olleet kovin nättejä. Ruvettiin kuitenkin tulemaan kaikkia ymyrällä olevia kolmea estettä, jolloin sain ponin hieman rauhoittumaan ja pääsin jopa hieman mukautumaan hyppyihin. Sen jälkeen tultiin yksittäisenä ruotsalaista okseria muutaman kerran, Limppua hieman tämä(kin) este jännitti, mutta yli mentiin kuitenkin ihan nätisti.


Sen jälkeen tultiin vasemmassa ja oikeassa kierroksessa linjan toista estettä, joka oli siis viuhka. Rupesin itse katsomaan estettä (turhaan..) , joten eihän Limppukaan siitä yli yksin mennyt. Vähän kun sain itseäni siinä kerättyä niin poni meni yli siitäkin ilman mitään ongelmia. Tämän jälkeen tultiin rataa, jossa ensin tultiin ne kolme estettä ympyrällä > ruotsalainen okseri > linja. Rata meni meidän osalta aika kivasti, sain ratsastettua paikat hyvin ja poni oli tosi kivan tuntuinen. Tultiin loppuun vielä muutama hyppy ympyrällä, johon sitten lopetettiin.
Kaiken kaikkiaan jäi tosi hyvä fiilis, ja vaikka olikin välillä pientä hakemista poni oli kiva :)
pieni koostevideo:


LINKKI VIDEOON




-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitatahan mielipiteesi!
Otan vastaan niin risut kuin ruusutkin, mutta asiallisesti kiitos.